Winkel

Voor de medewerkers van R44 is de winkel aan het Walplein 8 de slagroom op de taart! Hier komen namelijk vaak hergebruikte, aan de Rossinistraat 44 gecreëerde, cadeauartikelen in de etalage te liggen.

De mooiste beloning voor de inspanningen van de R44-medewerkers is dat je een mooi uniek cadeau of vintage-artikel koopt voor jezelf of er iemand anders blij mee maakt. Hier is de, in Oss inmiddels al niet meer weg te denken, PossT merchandising verkrijgbaar. Wees er snel bij want voor je het weet zijn we er weer doorheen. 

Kenan Kop is als leermeester in de winkel actief. Hij begeleidt de medewerkers van R44 die affiniteit en talent hebben met winkelverkoop op het gebied van persoonlijke presentatie, klantcontact, maar ook hoe we die mooie spulletjes voor jou etaleren.

Hallo, mijn naam is Kenan Kop, leermeester Winkel bij R44. Toen ik in 2017 instroomde als deelnemer in het project had ik nooit gedacht dat hier mijn Affiniteit en Talent zouden liggen. Nu kan ik mezelf ontwikkelen in een richting die mij ligt en ben ik in staat ook anderen weer verder te helpen.