Van ontwerp tot hoogslaper

vrijdag 23 augustus 2019

Hoe komt een product van R44 tot stand?


De deelnemers van R44 maken hun eigen producten of repareren en hergebruiken bestaande producten. Ze maken daarbij meestal gebruik van   bestaande grondstoffen, bijvoorbeeld gebruikt hout. Maar hoe gaat dat nou in z’n werk en hoe ziet dat er uit? In deze serie leggen we uit hoe dat tot stand komt en wie de mensen zijn die deze mooie (eind)producten maken.

Een hoogslaper op verzoek
Onlangs kwam er een verzoek binnen van een medewerkster van R44. Zij wilde graag een hoogslaper voor haar 6-jarige zoontje. Dat kon en dus gingen de deelnemers van R44 aan de slag. Een ontwerp werd gemaakt, hout werd ingeslagen en bewerkt en alles werd zeer deskundig in elkaar gezet. Het kostte nog heel wat moeite om het flinke bed vervoerd te krijgen, maar uiteindelijk lukte ook dat. Inmiddels staat het op z’n plaats en het mannetje slaapt er heerlijk in.
 

Het basismateriaal ligt klaar om bewerkt te worden


De zijkanten worden geschuurd


De hoogslaper begint vorm te krijgen


De spiraal ligt er ook al in

 De trap is stevig verankerd

Heeft u een klus of opdracht die gedaan moet worden, laat het ons weten. De deskundige deelnemers van R44 zijn gespecialiseerd in diverse soorten werkzaamheden. En met het inschakelen van deelnemers van R44 helpt u ze bij de herintegratie in het arbeidsproces.   

U kunt ons bereiken per telefoon en mail: (0412) 76 35 26 of info@r44.nl
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn