R44 presenteert zich op Ruwaard Midzomerfestijn

vrijdag 14 juni 2019


Lever oud speelgoed in en ontvang een leuke attentie!

In het weekend van 29 en 30 juni vindt het jaarlijks terugkerend Ruwaard Midzomerfestijn plaats. Op de zondag is R44 met een kraam met artikelen aanwezig op de promomarkt. De bedoeling van het festijn is dat buurtgenoten elkaar (beter) leren kennen waardoor er meer verbinding in de wijk kan ontstaan. Op het programma staan onder meer muziek, activiteiten voor kinderen en een preuvenement, waar lekkere hapjes geprobeerd kunnen worden. Er worden zo’n 2000 mensen verwacht.
 
Deelnemers van R44 helpen onder meer met het opbouwen van de tent en de kramen. In één daarvan zijn spullen te koop die gemaakt zijn door de mensen van R44. Dat zijn onder meer artikelen van hout en stof. Ook kan je in de kraam van R44 speelgoed dat je niet meer gebruikt inleveren. In ruil daarvoor krijg je een kleine attentie. Kortom redenen genoeg om langs te komen op het Ruwaard Midzomerfestijn, te genieten van de gezellige sfeer en wie weet vind je iets naar je gading.

Meer weten over R44 en haar activiteiten? Bel naar 0412-763526 of kom gezellig even langs. Kijk hier voor de openingstijden.  
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn