Van geperst hout tot inklapwand

vrijdag 22 februari 2019

Hoe komt een product van R44 tot stand

Hoe komt een product van R44 tot stand?
De deelnemers van R44 maken hun eigen producten of repareren en hergebruiken bestaande producten. Ze maken daarbij meestal gebruik van   bestaande grondstoffen, bijvoorbeeld gebruikt hout. Maar hoe gaat dat nou in z’n werk en hoe ziet dat er uit? In deze serie leggen we uit hoe dat tot stand komt en wie de mensen zijn die deze mooie (eind)producten maken.

Een praktische ruimte komt tot leven
De deelnemers van R44 doen soms ook een klus in opdracht. Ditmaal kwam het verzoek van Unik kinderdagverblijf. Zij wilden van een kleine ruimte een praktische ruimte maken. Dus moest er een inklapwand komen. Daarnaast werd van een bestaande tafel een inklaptafel gemaakt en een wandkastje geplaatst. Een flinke klus waar de deelnemers hun handen vol aan hadden en veel tijd in stopten. Maar het eindresultaat is zeker de moeite waard en de opdrachtgevers waren zeer tevreden met de nieuwe producten.

 
Wieltjes worden bevestigd onder de wand 
 
 
Extra balk geplaatst ter versteviging van de wand 
 
 
De wand wordt in de verf gezet 
 
 
En zo is de inklapwand uiteindelijk geworden 
 
 
Er wordt hard aan de tafel gewerkt 
 
 
De inklaptafel is gereed 
 
 
Het wandkastje en de spiegelwand  
 
Heeft u een klus die gedaan moet worden, laat het ons weten. De deskundige deelnemers van R44 zijn gespecialiseerd in diverse soorten werkzaamheden. En met het inschakelen van deelnemers van R44 helpt u ze bij de herintegratie in het arbeidsproces.   

U kunt ons bereiken per telefoon en mail: (0412) 76 35 26 of info@r44.nl
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn