Van stof en hout tot kerstgeschenk

donderdag 20 december 2018

Hoe komt een product van R44 tot stand?

De deelnemers van R44 maken hun eigen producten of repareren en hergebruiken bestaande producten. Ze maken daarbij meestal gebruik van   bestaande grondstoffen, bijvoorbeeld gebruikt hout. Maar hoe gaat dat nou in z’n werk en hoe ziet dat er uit? In deze serie leggen we uit hoe dat tot stand komt en wie de mensen zijn die deze mooie (eind)producten maken.

Van stof en hout tot kerstgeschenk
Bijzondere tijden van het jaar vragen om speciale wensen. Zo kwam er bij R44 het verzoek binnen van het Sociaal Domein van de gemeente Oss om 41 kerstpakketten voor hen te creëren. De deelnemers gingen aan de slag waarbij verschillende disciplines als Bouw & hout en Creatie met elkaar samenwerkten. R44 leverde uiteindelijk vijf onderdelen: een kaars, een kaart, een kersttruitje, de populaire tapOss plank en een kerstboompje van vilt. Naast verschillende andere lekkernijen zorgden onze partners  Bloesem Theehuis en Landerij van Tosse voor thee en cranberry producten. En tot slot moest alles natuurlijk nog mooi worden samengevoegd. De ontvangers waren zeer in hun nopjes met het verrassende Osse kerstpakket.

 
De tapasplankjes worden geschuurd. 
 
 
De kaarsen worden gemaakt en beplakt. 
 
 
De vilten kerstbomen staan klaar voor verpakking. 
 
 
Tot slot wordt er nog wat lekkers aan toegevoegd. 
 
 
De kerstpakketten zijn gereed en klaar voor vervoer. 

Wilt u volgend jaar ook zo’n schitterend kerstpakket van R44 dan kan dat. De deelnemers zullen al hun kwaliteiten inzetten om iets moois voor u te maken en samen te stellen. U krijgt een uniek cadeau en de mensen van R44 doen weer belangrijke werkervaring op.

Wij wensen u een mooi 2019 toe!
Meer weten over R44? U kunt ons bereiken per telefoon en mail: (0412) 76 35 26 of info@r44.nl 
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn