Van afgedankte laptop tot showmodel

maandag 10 december 2018

Hoe komt een product van R44 tot stand?

De deelnemers van R44 maken hun eigen producten of repareren en hergebruiken bestaande producten. Ze maken daarbij meestal gebruik van   bestaande grondstoffen, bijvoorbeeld gebruikt hout. Maar hoe gaat dat nou in z’n werk en hoe ziet dat er uit? In deze serie leggen we uit hoe dat tot stand komt en wie de mensen zijn die deze mooie (eind)producten maken.

Van afgedankte laptop tot showmodel
Regelmatig koopt R44 een partij gebruikte laptops op of krijgt een serie van deze apparaten. Dan gaan de deskundige deelnemers er mee aan de slag. De laptops worden uit elkaar gehaald en de onderdelen grondig gecontroleerd en doorgemeten. Indien nodig worden er reparaties uitgevoerd. Daarna wordt alles weer zorgvuldig in elkaar gezet en is de laptop gereed voor hergebruik. Ze zijn weer in uitstekende staat en gaan naar de winkel van R44 voor de verkoop.

 
De printplaat wordt doorgemeten. 
 
 
Controle van de harde schijf. 
 
 
De laatste tests worden verricht. 
 
 
De laptop is weer zo goed als nieuw en klaar voor de verkoop. 
 
 
En daar staan ze dan te glimmen in de etalage! 
 

Heeft u interesse in een eerste klas gebruikte laptop kom dan langs bij de winkel van R44 aan het Walplein. Daar staan diverse modellen in verschillende prijsklassen. Waarom zou u veel geld uitgeven aan een nieuwe laptop terwijl er prima hergebruikte exemplaren te koop zijn. En bovendien is het ook nog beter voor het milieu. Kom langs in de winkel van R44 en bekijk ze met eigen ogen.  
U kunt ons bereiken per telefoon en mail: 0412-76 35 26 of  info@r44.nl
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn