Een triptrapstoel komt weer tot leven

woensdag 21 november 2018


Hoe komt een product van R44 tot stand?

De deelnemers van R44 maken hun eigen producten of repareren en hergebruiken bestaande producten. Ze maken daarbij meestal gebruik van   bestaande grondstoffen, bijvoorbeeld gebruikt hout. Maar hoe gaat dat nou in z’n werk en hoe ziet dat er uit? In deze serie leggen we uit hoe dat tot stand komt en wie de mensen zijn die deze mooie (eind)producten maken.

Een triptrapstoel komt weer tot leven
Zo af en toe maken de deelnemers van R44 ook een product in opdracht. Dat was ditmaal het geval. Het verzoek kwam binnen om een bestaande triptrap-kinderstoel op te knappen. Dus werd de oude uit elkaar gehaald, geschuurd, geverfd en weer in elkaar gezet. Al met al nog een hele klus, maar het eindproduct mag er wezen. Een prachtige kinderstoel die inmiddels zijn weg heeft gevonden naar een tevreden klant.

 
 Het stoeltje is uit elkaar gehaald en klaar om opgeknapt te worden.
 
 
Nadat er geschuurd is, wordt een nieuwe laag verf aangebracht.
 
 
Met veel gevoel wordt het stoeltje in de lak gezet.  
 
 
Bijna klaar en nu nog opdrogen.
 
 
En dit is het prachtige eindproduct! Klaar voor gebruik. 

Heeft u thuis een product staan dat z’n beste tijd heeft gehad en dat nodig opgeknapt moet worden? Breng het naar R44 en wij blazen het weer nieuw leven in. Onze deskundige deelnemers zijn gespecialiseerd in het opknappen van bestaande artikelen. Waarom iets nieuws kopen terwijl via hergebruik minstens even mooie spullen verkregen kunnen worden? En het is ook nog goed voor het milieu.

Neem contact op met R44 en laat uw oude product weer tot leven komen. U kunt ons bereiken per telefoon en mail: (0412) 76 35 26 of info@r44.nl
Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn