Wat & Hoe

R44 ondersteunt mensen om weer kansrijk te zijn op de arbeidsmarkt. Dat doen we door middel van leer-werk trajecten bij bedrijven of in de eigen werkplaats aan de Rossinistraat in Oss. We focussen ons hierbij op vitaliteit, affiniteit en talentontwikkeling.
WAT HEBBEN WE JOU TE BIEDEN ALS

Deelnemer

Bij R44 verbeter je zelf je kansen op werk. Je maakt een keuze uit het aanbod van leerwerkplekken aan de hand van vragen als • Wat vind ik interessant? • Waar voel ik me goed bij?
 
Op Rossinistraat 44 (R44) in onze winkel of bij een van onze samenwerkingspartners ga je dan aan de slag. Vervolgens gaan we samen op zoek naar de baan die bij je past.

Wat het allemaal precies inhoudt, leggen we je graag uit. Je bent van harte welkom. Bel 0412 - 763 526 of mail conny@r44.nl


Werkgever

Bij R44 verbeteren deelnemers hun kansen op de arbeidsmarkt door talentontwikkeling. Wij ondersteunen ze hierin. Net als in de zoektocht naar een duurzame werkplek.

We focussen daarbij op de juiste match met voor beide partijen zicht op een plezierige en rendabele samenwerking. 

Op zoek naar een gemotiveerde medewerker of wil je meer weten over onze werkwijze? Klik hieronder of neem direct contact met ons op. Bel 0412 - 763 526 of mail evert@r44.nl
 


Consument

Bij R44 kan je terecht voor diverse diensten en producten. Of het nu gaat om een te repareren fiets, een op maat gemaakte tuinbank, een LP uit de jaren 70, een prachtig servies dat een tweede leven verdient, een telefoon die gerepareerd moet worden, een tweedehands laptop, een handgemaakt design cadeautje... we hebben het allemaal!
Bezoek onze werkplaats en winkel aan de Rossinistraat 44, of kijk online in de webshop. Meer weten? Bel 06-20199592 of mail shadi@r44.nl